Blog

Gada labākās būves Latvijā 2019 vērtēšana rit pilnā sparā

2020.gada 21. februārī nozares prestižā konkursa “Gada labākā būve Latvijā 2019” žūrija viesojās Zemgalē, lai apskatītu un novērtētu konkursā pieteiktos objektus no šī reģiona. Žūrijā ir 48 būvniecības nozares eksperti no 24 nozares organizācijām, kas nozīmē, ka vērtēšana ir profesionāla, stingra un pēc visiem labākajiem kvalitātes kritērijiem.

Pēc 21.feburāra vizītes arī SIA BILDBERG pieteiktie objekti ir tikuši nākamajā atlases kārtā.

Nominācijā “Publiskā jaunbūve” – Dobeles pašvaldības izglītības iestāžu dienesta viesnīcas un mācību auditoriju jaunbūve

Nominācijā “Pārbūve” – “Energoefektivitātes paaugstināšana kultūras namā “Līvbērze”” un “Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas ēku kompleksa energoefektivitātes paaugstināšana (Restaurācijas nama izveidošana Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas – Zirgu stallī un Katlu mājā)”

Esam ļoti gandarīti, ka mūsu paveiktais ir pamanīts. Paldies arī Pasūtītājiem – Dobeles novada pašvaldībai un Jelgavas novada domes pašvaldībai par sadarbību! Turpināsim prezentēt mūsu objektus nākamajās atlases kārtās. Jāatzīst, ka šogad žūrijai smags darbs priekšā, jo visi konkursam pieteiktie objekti ir patiešām labi un nomināciju vērti!